Onze coaching richt zich volledig op jou. Zo kun je zelfs betere resultaten behalen dan in relatietherapie (en ook dan wanneer je partner als bij toverslag zou veranderen). Je ontdekt hoe je in je huidige relatiepatroon beland bent. En nog belangrijker, hoe je wél wilt dat je relatie is en wat jij kunt doen om dat te bereiken.

In december starten? Tijdelijk gratis coaching!

Zoals je kunt lezen heb ik al diverse mensen gecoacht naar weer een gelukkige relatie. Dit doe ik als onderdeel van mijn opleiding en NOBCO-certificeringstraject. Ik wil heel graag snel veel ervaring op doen. Daarom bied ik jou nu deze unieke mogelijkheid. 

 

Als je in december start bied ik je kosteloos een online traject van 6 sessies van 45 minuten. 

 

Lijkt het te mooi om waar te zijn? Plan een kennismakingsgesprek en ontdek dat dit een serieus aanbod is.

Als je mij jouw tijd, openheid en feedback geeft, help ik je graag!

Hoe ziet het traject eruit?

Jij plant via de kalender een kennismaking in. 

Je ontvangt van mij een intakeformulier per mail. Hiermee verhelder je je probleem en vraag.

Na het kennismakingsgesprek (30 minuten) plannen we, bij een wederzijdse klik, het traject in. Je kunt hiervoor zelf de afspraken via de online kalender inplannen op een moment dat het jou schikt.

Het coachingstraject bestaat uit 6 sessies in een periode van 3 maanden.

Waarom online coaching?

Online coaching heeft de volgende voordelen:

  • Voor velen is het veiliger om op deze manier over gevoelige onderwerpen te praten
  • Je komt sneller to the point
  • Je hebt geen reistijd

Gratis?! Kan dat wel goed zijn?

Ja, absoluut! Ik ben echt overtuigd van de waarde en resultaten die ik je bied. Ik start met gratis trajecten om veel ervaring op te doen, terwijl ik de organisatorische kant van een eigen praktijk regel. 

Je zult binnen een maand merken dat je je veel minder aantrekt van wat je partner (niet) doet of zegt. Dit geeft je rust in je hoofd. Je loopt niet meer op eieren en tast niet meer continu zijn stemming of jullie verbinding af. 

Aan het eind van het traject kun je je niet meer voorstellen dat je je ooit zo voelde zoals je nu doet. Je hebt zoveel meer begrip en liefde voor jezelf en voor je partner. Je ligt niet meer wakker door continue ruzies, spanning of onzekerheid. Je geniet weer van het leven.

Nieuw gedrag van jou, roept als vanzelf nieuw gedrag bij je partner op.