De droom van elke man?!

Je dacht altijd dat jouw seksdrive iets positiefs was. Een vrouw die graag en vaak wil, dat is toch de droom van elke man?! Blijk jij net een man gevonden te hebben voor wie eens per week al meer dan genoeg is. Je wordt heen en weer geslingerd tussen positief blijven, twijfels en frustratie omdat je nu een groot gemis voelt in je relatie.

Herken je dit?

 • Na een avondje film kijken kruipen jullie tegen elkaar aan in bed. Je hoort zijn ademhaling vertragen en overgaan in licht snurken. Je voelt een brok in je keel. Hoe kan het dat hij geen seks wil. Dat wil elke man toch en aan het begin wilde hij dat ook altijd. Tegenwoordig heeft hij vaker geen dan wel zin. Vindt hij je niet aantrekkelijk genoeg? Is jullie seksleven niet interessant meer voor hem? Verlangt hij stiekem naar iemand anders? Langzaam rolt er een traan over je wang. Is er wel een toekomst voor jullie? Een slapeloze nacht volgt. Morgen kun je je weer niet concentreren op je werk.

 • Het is zondagavond en er is weer een week én weekend voorbij zonder dat er iets gebeurd is. De sfeer wordt met de dag meer om te snijden. Je merkt dat je kortaf reageert als je vriend vraagt of je mee naar bed gaat. Je ziet echt dat hij probeert je op te vrolijken, maar je krijgt geen lach op je gezicht getoverd. Je wijt jouw afwijzende houding aan de hormonen die vrijkomen na de seks en die jullie dus missen. Dat brengt jullie vervolgens niet bepaald in de stemming...

 • Een weekendje weg draait om samen zijn. Tijd en aandacht voor elkaar, andere omgeving en andere gesprekken. En ja, je denkt hierbij ook aan lekkere seks. Je vriend vindt het heerlijk om de tijd met jou door te brengen. Daarnaast wil hij vooral de stad verkennen en nieuwe plekken ontdekken, om vervolgens uitgeput in slaap te vallen... Waar is de passie gebleven en komt die ooit nog terug?

 • Tijdens een borrel met vriendinnen hoor je weer eens de grap dat ze vanavond gaat zeggen dat ze hoofdpijn heeft, een ander valt bij en zegt dat ze haar menstruatie soms zogenaamd verlengd om haar man wat langer af te houden. Je hebt wel eens voorzichtig gezegd dat jij eigenlijk wel op meer seks hoopt, maar dat werd niet echt begrepen. Je slikt. Het steekt hoe luchtig ze hierover doen, het schiet even door je hoofd dat hun partners zich vast net zo rot voelen als jij. En dan voel je weer de steek rondom je hart. Het gemis. En de eenzaamheid. 

 • Terwijl je met jezelf speelt wordt je ineens overvallen door verdriet. Het gaat je helemaal niet om de opwinding of klaarkomen. Je verlangt naar de intimiteit tussen jullie, naar zijn aanraking en zijn verlangen naar jou. Je wilt je begeert voelen, door je partner. Het is het gemis hieraan dat je verdrietig maakt en waardoor je je alleen voelt.

Hoe zou het voor je zijn als

 • Jullie na een avondje film kijken tegen elkaar aankruipen en je geniet van zijn huid tegen de jouwe. Als je rustig wordt van zijn vertragende ademhaling en je een glimlach voelt terwijl je terugdenkt aan een recente vrijpartij.

 • Je je partner eens goed aankijkt wanneer je op zondagavond beseft dat jullie de afgelopen week geen seks hebben gehad. Je geeft hem een knuffel en vraagt of je iets kunt doen om de komende week makkelijker voor hem te maken. Na zijn liefdevolle blik en kus zak je dieper weg in zijn omhelzing. Je voelt de liefde en verbinding waar je zo naar verlangt.

 • Je tijdens een weekendje weg net zoveel als je partner kan genieten van de omgeving. De eerste avond zijn jullie misschien uitgeput van de reis en de indrukken, lekker bijslapen is prima. Je kijkt uit naar wat morgen kan brengen…

 • Je de verhalen van je vriendinnen gewoon kunt aanhoren en vervolgens kunt delen hoe het voor jou is. Dat dit net zoiets voor je is als een andere vakantievoorkeur hebben.

 • Je weer volop plezier hebt in seks, met je partner en met jezelf. Je geniet zelfs weer van fantaseren of het kopen van mooie lingerie of een nieuw speeltje.

Laat mij je coachen om dit te bereiken

Jouw persoonlijke traject bestaat uit:

1 Startsessie van 1,5 uur, bij voorkeur in Utrecht

6 Coachingsessies van 45 minuten, online of in Utrecht*

2 Audio-meditaties

1 Werkboek

Tussen de sessies besteed je dagelijks ongeveer 10 minuten aan, op jou afgestemde, opdrachten voor een optimaal effect.

Investering

Wacht niet tot je je plezier in seks of je eigen sensualiteit volledig verloren bent. Vermijd een lonkend seksleven buiten je relatie. Gemiddeld genomen wachten stellen ongeveer 6 jaar tot ze hulp zoeken. Wacht niet langer! Jij kunt echt een gelukkig seksleven en een gelukkige relatie hebben.


Stel je eens voor dat je over 3 maanden weer lekker in je vel zit, je seksualiteit volledig omarmt en deze als jouw super-power voelt. Dat je vol bent van liefde voor jouw partner. Dat het tussen jullie weer zindert van de spanning, maar dan op een lekkere manier. Feels good, right? Let’s make it happen!

 

€ 950

*Voor coaching op locatie in Utrecht geldt een toeslag van € 50 per sessie.

 

Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst. Dan kun je in augustus starten met dit traject.

Wil je hier niet op wachten? Je kunt vast een sessie boeken.

Over een paar weken ervaar je dat

 • Het oplucht om vrijuit te praten over je frustraties of verlangens, zonder schaamte of oordeel
 • Je net zoveel liefde en verbinding in je relatie voelt wanneer je wel of geen seks hebt
 • Je geniet van je eigen seksualiteit en aantrekkelijkheid
 • Je op een nieuwe manier kijkt naar jullie seksuele dynamiek en dat je deze zelf kunt veranderen
 • Jij voor een sfeer kunt zorgen die uitnodigt tot seksueel contact
 • Seks weer puur iets is om van te genieten

“In onze relatie ben ik degene die vaker seks wil dan mijn vriend. Met vriendinnen heb ik het daar wel eens over gehad, maar dat voelde toch altijd wat ongemakkelijk. De meesten begrijpen het ook niet echt, waardoor ik me hier soms best eenzaam in voelde. Het was een opluchting om het hier eindelijk eens echt over te hebben met iemand die echt vragen stelde. Ik ontdekte welke ideeën en normen ik onbewust had over seks. Ik ben nu eindelijk op een punt waar ik gewoon blij ben om met hem samen te zijn, zonder allerlei stemmetjes in m’n hoofd. Dat de coaching online was, maakte het voor mij ook makkelijker om hier open over te zijn."

— Diana

"Al jaren probeer ik mijn man uit te leggen waarom seks zo belangrijk voor me is en wat het met me doet als hij langere tijd niet wil. Het was fijn het hier met iemand anders over te hebben. In de coaching heb ik geleerd op een nieuwe manier naar seks en onze relatie te kijken. Ik kan me niet meer indenken hoe wanhopig ik een paar maanden geleden nog was. De laatste tijd kan ik ook veel beter aanvoelen of ik zélf eigenlijk wel zin heb in seks. Dat is helemaal nieuw. En het lijkt alsof nu het voor mij niet meer zo nodig hoeft, hij ineens meer seks wil."

- Marije

"Ik creëer mijn eigen gevoelens en mijn eigen gedrag. Dat is voor mij het belangrijkste resultaat van de coaching. Ik was ervan overtuigd dat het aan mijn vriend of de afwijzing lag als ik me rot voelde. Maar ik kan zelf bepalen hoe ik me voel. Soms ben ik echt wel teleurgesteld of gefrustreerd. Maar dat loopt nu niet meer zo uit de hand. Dit maakt de sfeer tussen ons ontspannen. Hierdoor zie ik veel beter de manieren waarop hij zijn liefde uit. We zijn voor het eerst in lange tijd weer echt gelukkig samen."

Janet

Veelgestelde vragen

Hoeveel details moet ik delen?

We hebben het vooral over jou. Er is alle ruimte om te delen wat je wil. Details over standjes, klaarkomen, fantasiën enzovoorts schuw ik niet, maar zijn nergens nodig.

Moet ik mijn partner hierover informeren?

De coaching draait om jou! Jouw verlangens, gevoelens, gedachten, gedrag, wensen. Natuurlijk mag je hierover met je partner delen. Dat is echter niet nodig, hij hoeft ook niet mee te komen naar een sessie. Vaak merken partners, ook als je er niets over zegt, wel effect van de coaching. Doordat er bij jou dingen veranderen, verandert de dynamiek in jullie relatie.

Ben ik welkom als ik een relatie heb met een vrouw?

Je bent zker welkom als je een relatie met een vrouw hebt! 


Ik schrijf over man/vrouw-beelden omdat ik graag het stereotype wil doorbreken dat mannen altijd seks willen. En omdat ik wil uitdragen dat er net zo goed vrouwen zijn die vaker seks willen dan hun partner. Ik wil ook graag aanmoedigen dat elke vrouw mag genieten van seks.

Ook in een relatie met een vrouw kun je natuurlijk worstelen met onzekerheid en gevoelens van afwijzing en frustratie. Ik spreek in de voorbeelden over ‘vriend’ om het leesgemak te verhogen, hier kan niet zo goed man, vriendin, partner of vrouw staan!